Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Odjur passar mest

 

Jag känner,
Och ser falskheten bland många människor

Egot är större än kärleken
Jaget är en vardags måltid för själen

Medveten skrattar man om sin dumhet
Och tar sig till nästa steg

Mera jag
Mera ego

I en ram, begränsar man andra människor revirer
Och dess värde bli NOLL

Kyligt dödar man kärleken i sin famn
Och återgå till livet som segrare

Människan!
Ett fel ord på den smartaste GUDS skapelse

Odjur!
Är mycket lämpligt och passar mest!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2014-04-07 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP