Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge mig din sällskap!

 

Mina ensamhelger
Mina ensamma år
Mitt ensamliv

Är den största kapitel i guds misslyckande
På att han skapade mig som en människa

Han hade slut på visionen
Han hade slut på underverk

Han kunde åtminstone skapa mig likvärdig med andra
Han kunde ge mig åtminstone sällskap

Sällskap!
Sällskap!

Jag skriker till dig!
Jag skriker till Gud!

Ge mig sällskap i livet och sen kasta mig i ditt helvete!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2014-04-07 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP