Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lekplatserna som blev till böneplatser

 

Jag fick inte leka!
Som alla andra barn lekte i sitt barndom

Jag fick inte växa normal!
Utan tvingades till ett vuxen liv

Jag fick inte skriva som hur jag känner!
Censuren är vaken

Jag fick inte tro som jag vill!
En annan religion jagar och hotar min existens

Rasismen jagar mig fullständig!
Och öppet

Lekplatserna blir färre och färre
Lekplatserna omvandlades till böneplatser till moskeer

Jag fick inte leka min lek!
BARN!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2014-04-08 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP