Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aftons sorg

 

Och,
Jag som lämnade livet en afton med sorg

En afton av sorg
En afton ur sorg

Stundom av stillhet
Stundom av oro

Gör mig till en sorg
Lever med mig i sorg

Krympt blir jag
Krympt under noll gradar blir mitt liv

Vissnar över hav till ö
Och blir en afton utan krona

Jag är aftons sorg




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-04-11 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP