Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion.

\"...Jag ser i dina ögon,
hur urtidslusten vaknar.
pupillerna öppnas, ser mig som jag är, åtrår ändå.

Läppar mot hud, hud mot läppar,
jag kysser den havssalta svetten från din mage,
faller på knä framför mitt kvinnoaltare,
offrar villigt min tunga åt min hungriga Gudinna.
Och du belönar mig, Gudinna, Släcker min törst,
öppnar dig för mitt offer, men kräver mer...
Och jag fyller dig, dyrkar dig med min kropp,
med min själ och mitt kön.
I en omedveten tanke stiger jag utanför tiden, vill behålla
ögonblicket för alltid, men din värme för mig tillbaka.
Tillbaka till nuet, till våra kroppars förening,
till det ökade tempot, till ljuden och dofterna.
Jag öppnar mina ögon igen, just i tid för se in i dina när
svallvågen sköljer över oss och gör tid och rum meningslösa.
Jag ser evigheten...\"


18/8-2003




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 425 gånger
Publicerad 2004-08-25 04:07



Bookmark and Share


  Madjori
Gillar ditt sätt att skriva dikter.... intill havet ....älskar havet och vatten känner starkt för denna dikt.
2006-05-23

  a.m
raden... ser mig som jag är, åtrår ändå. DET kallar jag självkännedom, så som jag ofta upplever den.
2004-09-15

  Rachel Roth
och vacker!
2004-08-25

  camilla2
just så härligt kan det vara...
2004-08-25
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone