Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvssynd.

Fjärran från min verklighet
en tanke jag inte vill se
en Gud jag aldrig önskat,
har lagt sin tyngd på mig.




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 314 gånger
Publicerad 2004-08-25 04:14



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...väcker intresse...öppnar för olika tolkningar. Bra! Välkommen till denna sida!
2004-08-25

  JMR
tyckte jag om.
2004-08-25
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone