Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svarta änglar!

 

Svarta motiv
Svarta änglar

Och gränslöst öppna blick

Förföljer mig dag som natt
Vaken som i sömn

Mörk fladdrar ljuset
Mörk slutar mina ögon sin dag

Stundom av oro
Stundom av blekhet

Fyller min dag
Tortyr!

Svart gud!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-04-15 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP