Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag luktar skit!

 

Jag luktar omänskligt!
Jag luktar sikt!

Min aftonsång är av ensamhet
Min söndagsbön luktar dysterhet och övergivenhet

Jag luktar grönt blod
Rött blod

Mitt liv är bara bajs!
Jag är bara bajs!

TACK och välkomna till en flyktings värld




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2014-04-29 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP