Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan mörkret faller

 

Ett liv i nåd
Ett liv av nåd

Lever jag i min bur i Sverige!

De sista tiderna i mitt liv står i brand
De sista dikterna som jag skriver står i brand

Glöm mig som ett värdig människa!
Glöm mig som FAN!

Möt mig!
Tala till mig!

I din vilsenhet
På din flykt för livet

Du är jagad och förföljd för din tro eller icke tro
Du är icke värdig att existera på jorden

Känn på smärta DU!
Känn och smaka på tortyr och förföljelser DU!

KOM närmare till verkligheten!
Och vakna innan det är för sent!



 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-04-30 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP