Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring i cyberrymden..

Om jag fick skapa ett minne
att bära genom livet.

Då ville jag minnas en natt,
och en kväll, med Dig..

Minnas timmarna av samtal,
och smaken av vinet vi drack.

minnas stunderna av tystnad,
där inga ord behövdes,
när dina ögon talade till mina
och jag lät mig sjunka under ytan,
där ljuslågornas reflexer speglas
i ditt evighetsdjup därbakom.

Minnas smaken av dina läppar,
doften av huden på din hals.

Silluetten av din kropp
i månskenet från fönstret.




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-08-25 23:01



Bookmark and Share


  reback
Jättevarm text - du måste låta henne läsa den :-)
2004-08-26
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone