Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Lysande.




Månstrålen måste ha prickat rätt

just den dagen

stjärnorna lyst

med nyputsad glans

det var ju kolsvart, dött,

dagen innan

i allt detta vet jag

jag har fel

det var inte månstrålen

inte stjärnorna,

det var du.


B.M.N-R 2004-08-21





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-08-27 15:29



Bookmark and Share


  Myself
"det var inte stjärnorna,det var du",mycket fint o talande.
Tack för kvällsläsningen!
2004-08-27

  andrasidan
kärleksdikt!
2004-08-27

    Idun 1
om kärleksstrålen som träffar mitt i hjärtat, en skön känsla. Tycker om slutet, det var du. Tack!
2004-08-27

  Anna H
Ja så kan kärleken vara. Vackert. Lyssnar just nu på en skiva som påminner mig om en lycklig och kärleksfull period i mitt liv och så läser jag din dikt, då blir jag lite nostalgisk.
2004-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund