Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har så mycket att berätta

bakåt..

två optimister
med en rullbandspelare,
kommer till replokalen,
för att spela in deras första demo

alla ser, men ingen kan se
en bild
hur den ena klättrar på väggar,
gömmer sig i hörn,
som ett freak i.. vart?

jag ser framåt..

en pesimist
med sin rullbandspelare
kommer till replokalen
för att spela in sin andra demo




Fri vers av emeli
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-03-28 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli