Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG VETIFAN VAD JAG SKREV;O DET ÄR INTE ENS SOM EN DIKT I SLUTET, MEN BAJS


konstig & inte alls rolig

nån dag,
jag hade egentligen tänkt stanna hemma och,

stoppa strumpor
men för din skull,
är jag beredd att offra mig

skakar av allt skratt,
som du egentligen inte har,
så ljudlöst som möjligt så klart!

2 minuter sen,
ja alldeles nyss, då luktade det,
ruttna äpplen,
som vanligt
men nu är det nån jävel som stoppar mig,
& ger mig en..
åh! en cykelhjälm från stadium,
öh,
ja, han kom från miljöpartiet sa han,
& jag cyklade inte ens




Fri vers av emeli
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-09-14 19:30



Bookmark and Share


    HiFi
fortsätt att skita ner dig... det här va ju ballt ju
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

emeli