Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är allt

såg dig igår,
med en gammal vän

bilden på dig la jag undan,
jag kan inte se på dig,
när han ligger brevid,








du är allt




Fri vers av emeli
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-11-03 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli