Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spriten tog över min kärlek till min älskling, nu är det samma med er

jag har ingen fantasi,
det var ironi och det var inte alls kul,
faktiskt,
 vodkaflaskor och skumma ögon,
tomma ölburkar och cigg, röd

glöder du?
vad är det här för liv?
vad är det för skit?
egentligen.. (?)

du låg i den där busken,
varför?
\"det var spritens fel, tror jag\"
eller var det jag?
ja, det var jag

och jag tror inte att jag behöver dig längre,







..men det gör jag, verkligen!




Fri vers av emeli
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-03-20 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli