Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös

Plötsligt är jag hudlös
har tappat mitt skal mot världen
står naken och blottad
och skör
Snälla rör mig inte!
Minsta skav på ytan
och jag går sönder
Var inte så jävla snäll!
Jag står inte ut
med din valhänta vänlighet
och desperata kärlek




Fri vers av Nobody at all
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all