Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina namn

Då var jag Ingen
Anonym och Färglös
Tråkig och Glädjelös

Du gjorde mig till Någon
Vacker och Spännande
Åtråvärd och Levande

Sedan blev jag Riskabel
Livsfarlig och Icke Önskvärd
Därefter Bortvald
Förbrukad och Glömd

Nu är jag Osynlig
och Ledsen




Fri vers av Nobody at all
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-18 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all