Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom

Ensam före dig.
Än ensammare efter.




Fri vers av Nobody at all
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-01 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all