Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det barn jag aldrig fick

Jag saknade dig inte
förrän det var för sent
Kände aldrig längtan
efter din hand i min
Nu är du allt jag önskar

Förlåt, lilla vän
att det inte blev vi
men jag hittade aldrig
din far




Fri vers av Nobody at all
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-14 00:53



Bookmark and Share


  H.C.B
kram
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all