Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig nu?

Du ville ha mig då
då när hon inget visste
då när allt var hemligt och nytt
då när jag spjärnade emot
för att skydda mig själv

Vill du ha mig nu
nu när hon vet att jag finns
nu när din verklighet hotas
nu när jag vill så mycket
att jag skäms för mig själv?




Fri vers av Nobody at all
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-29 14:15



Bookmark and Share


  Connie
Det gör ont att läsa. Gudars så jag känner igen mig själv i detta!
2014-08-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
må så bli
som du vill
2014-07-30

  Åsa Njunjes
Berör! Känner ångesten och frustrationen sippra igenom på slutet. Bra skrivet!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all