Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästaren

Mästaren på dubbelspel
håller upp sina fasader
krampaktigt leende
med tårar inuti
Behärskning är allt
som hon nånsin behöver
Trygg i att ingen
kan nå ända fram
Inget är på riktigt
som levande charader
Livet är en lögn
och hon ljuger alltför bra




Fri vers av Nobody at all
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-01 19:18



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Skicklig beskrivning av det ibland nödvändiga men på sikt inte hållbara.. att försöka "hålla ihop".
Bravo!
2014-07-01

  Åsa Njunjes
Bra skrivet om hur det kan vara när vi byggt upp en överlevnadspersonlighet i stället för att vara starkt ren i vårt inre jag. Applåd!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all