Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag kväll

Du kryper nära mig
Vill så mycket och så gärna
och förstår inte varför
jag alltid drar mig undan
Ser inte den osynliga vägg
jag bygger allt högre
runt mig

Jag förstår ditt behov
men har inget eget
Vill bara vara ensam
ifred på min sida muren

Dina krävande händer
är varma på ytan
men har ingen effekt
på tomheten inuti
Du har blivit en god vän
och jag vill faktiskt inte
ligga med dig igen

Men jag gör det ändå
strävt och oengagerat
Orkar inte låtsas
vad jag inte längre känner
Betalar med min kropp och min vilja
för din utlösning
Tillåter ett övergrepp
på mig själv - igen
och gråter behärskat
när du rinner ur mig
efteråt

Torsdag morgon visslar du
märkte kanske inte ens något igår
Din värld är hel igen

Min är inte det




Fri vers av Nobody at all
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-06 20:33



Bookmark and Share


  Connie
Som ett knytnävsslag!
2014-08-06

  tildam
känns i varje ord.

2014-07-06

  Maria Natasja
Bra och starkt. Känns.
2014-07-06

  cilax VIP
fint skrivet
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all