Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 dagar

För 365 dagar sedan
slutade vår lilla hemlighet
att vara liten och hemlig
Jag vet inte vad som hände
bara att

Så klart att Hon har rätt -
du borde inte
vi borde verkligen inte
inte över huvud taget

Vi visste
men kunde inte annat
Och jag ångrar
faktiskt ingenting
fast jag verkligen borde




Fri vers av Nobody at all
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-10 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all