Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

Vad ska vi göra
med vårt liv du och jag?
Älskling...
har vi nånsin hört ihop på riktigt
eller har vi helt enkelt
bara nöjt oss med varann?
Var vi så rädda
för att bli ensamma kvar
att vi låtsades älska
i alltför många år?
Eller var det bara jag?

Jag tror det
Den insikten gör ont

Jag vänder mig bort från dig
för att jag tror att jag måste
ha ett eget utrymme en stund
Jag vet inte vem jag är längre
vad jag vill och behöver
Fyrtio år till vid din sida?
Jag kan inte svara ja
och vill inte svara nej

Jag önskar att jag visste svaret
Du hanterar sanningar bättre
än ovissheten jag tvingar på dig

Jag Älskar Dig...
men kanske inte på rätt sätt




Fri vers av Nobody at all
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-30 22:06



Bookmark and Share


  Connie
Gud så bra! Stark och djupt berörande. Så igenkännande!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all