Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag sprang i vilsenheten

 

Längre
Och längre
Och längre

Inne i drömmarnas land sprang jag med taniga ben

Sökte min frihet
Min värdighet
Mitt jag

Fann ensamheten
Fann tystnaden
Fann övergivenheten

Som mitt ända öde




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2014-08-01 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP