Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

737 timmar

Efter sjuhundratrettio tysta timmar
är det sju och en halv kvar
tills jag får se dig igen
Jag längtar… och är rädd
Rädd för det rätta, raka, riktiga beslutet
som leder dig bort från mig
och tillbaka till henne

Jag kan bara vänta
Förbereda mig och vänta

Sju timmar, elva minuter




Fri vers av Nobody at all
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-03 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all