Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Varför pratar du inte med mig?
Undviker du mig?
Ignorerar du mig?
Har jag försvunnit ur ditt synfält för gott?
Ser du inte att jag väntar, längtar, hoppas
fortfarande?

Prata med mig!
Jag måste få veta
Gör mig ledsen om du måste
men räta ut alla frågetecken
som bränner hål under ögonlocken
där tårarna redan svider

Innerst inne vet jag
men säg det ändå
Du är skyldig mig raka besked

Om du låter oss
rinna ut i sanden utan spår
går jag under





Fri vers av Nobody at all
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-06 18:30



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ingen går under utan att någon vet det!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all