Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan lugn

Ja du -
jag är väl okay antar jag
Klarar mig
Tar mig genom dagarna
fast ögonen svider i smyg
och oron gnager tyst
mellan skulderbladen
Är nästan lugn igen
i alla fall på ytan

Men jag vill fortfarande ha dig
Du anar nog inte
hur jävla mycket
Visste du så skulle du väl
ha valt mig i stället?




Fri vers av Nobody at all
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-20 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all