Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om det är så,
att alla vackra ord är sagda,
varje tanke redan tänkt.
alla sånger redan sjungna, på alla tidens språk.

Är det då vår uppgift att för alltid upprepa, vad andra redan sagt?

Tänka förbrukade tankar?

Eller är vi födda att bryta ny mark?
Tänka nya tankar, även om tankarna skrämmer?
Sjunga sånger fyllda av dissonans?
Skapa nya ord, när dom gamla inte räcker till?




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-08-31 03:06



Bookmark and Share


  a.m
härlig text att fastna i. Men ett störande stavfel... sångerna är sjungna, menar du,eller hur? Fast jag ÄR pedant, ursäkta! Gillar ditt sätt att skriva.
2004-09-15

    Mejja
Rader fyllda med tankar. Ja nytt måste väl komma till men vi har också en viktig uppgift - att bevara det gamla. Tack för dina rader som fick mig att fundera.
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone