Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Vi gjorde det
en gång till
Kunde inte låta bli
nu heller
fast vi borde
Jag tror
att det gick åt helvete
igen




Fri vers av Nobody at all
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-20 16:59



Bookmark and Share


  Connie
Stark och med flera bottnar! Gillas mycket!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all