Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart

Det är oklart hur länge jag står ut
utan dig på min högra sida
Våga satsa våga flyga våga fara
Sa jag och satt kvar ett tag
Du satsade och vågade
både det ena och det andra
På balen ska jag bära din färg
och ditt armband på min handled

Hon ska få gå med mig på balen
För hon är den ända som förstår
Att det egentligen var dig
som jag ville gå med




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-24 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee