Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han i lycka fick flytta

Idag kom det fram ett barn till mig
Han sprang med armarna i luften
Jag säger barn
Men han var en man
Med skägg och allt
Säkert äldre än mig själv
Han ropade
Så hela gatan vibrerade
Jag ska flytta
Jag ska flytta
Jag svarade
Glatt och förvånat
Nej är det sant
Åh vad jag hoppas det går bra
Jag känner honom inte
Aldrig sets förut
Men oj så glad
Som ett litet barn på julafton
Lycklig
Hans hjälpande hand log
Och så blev min dag genast ljusare
Även om himlen fortfarande är grå




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 250 gånger
Publicerad 2016-03-17 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee