Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplös och sörjande

Jag hinner liksom inte ens
Sätta mig i bilen
Innan tårar faller ner för min kind
Känslig och ynklig
Ynklig och hjälplös
Hjälplös och sörjande
Vägen går mot nån kyrka nånstans
För att säga farväl till ännu en kropp
En kropp som bar mig när jag va liten
En kropp som va stark nog att orka
Så mycket skit så länge
Biter mig i läppen
Kollar ut i regnet
Torkar tårarna om och om igen
Meningslöst




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee