Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord

Det finns ett ord i min mössa
Det står äntligen
Äntligen är det min tur
Äntligen är jag klar, färdig, hungrig
På va livet har att ge
Skolan har varit
För mig
ett helvete
Men nu får jag göra vad jag vill
Det jag bestämmer mig för att göra
Inga mer prov
Inga mer betyg
Äntligen kan jag vara
Bara vara




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-23 12:48



Bookmark and Share


    Bexiee
Tackar och bockar!
2015-06-26

  mare VIP
Grattis till friheten!
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee