Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kedjan runt min hals

Han så fin gav mig silver
Att hänga kring halsen
Symbolen för tur med sig
I den mörka natten
På den ljusa dagen
Nattdröm som dagdröm
Hjälper den mig igenom
Otippade stunder i livet
Med mitt silver kring min hals
Kedjan som är speciell

Lika så mitt guld
Som jag bar igår
För en anledning
Skyddande ängel




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-25 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om äkta kärlek:)
2014-10-25

    Gratanja
Väldigt fin!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee