Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inomhusfågel

Det kanske är varmt o skönt här inne
Slipper du regnet utomhus
Flaxa fint med vingar så underbara
Bär din lätta vikt mitt i centrum
Lättare när det är vindstilla
Åh du fina inomhusfågel så tri
Och vacker och underbart morgonpigg




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee