Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeknamn

Hippie med dreads och nakna fötter
Skit under naglarna är charmigt
Håriga ben är pälsen som värmer
Hon retar sig inte på folk
Som inte diggar vem hon är




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-25 20:15



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
hår är bra, värmer helt klart
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee