Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

Med gula gardiner
Och blåa säten i bussen
Blir jag påmind
Om att jag är i Sverige
När jag egentligen
Vill vara i Karibien




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-26 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee