Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe löser allt

Under den sista sången
Grät jag i din varma famn
Känslan när man vet
Att man måste skiljas åt igen
och snart vill jag tillbaka
För jag saknar allt redan
Efter en underbar vistelse
Kommer jag tillbaka
om bara ett litet tag
Och jag sitter ensam nu
medan jag skriver
samtidigt som mitt kaffe
borde ha varit ditt kaffe
kanske inte känner mig
så långt bort
Det tröstar mig i nuet
för kaffe löser allt




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-26 19:46



Bookmark and Share


    Omedvetandet
Måndag morgon
ja, kaffe löser allt...
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee