Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotabarn

Luft jord eld och vatten
Jag vill vandra på alla våra element
Känna mig nära utan dojor som skaver
Tåfängelsen så fulsnygga
Året runt dag som natt vill jag vandra
Barfota så klart
Alltid hela tiden ofattbart




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-27 23:47



Bookmark and Share


    Gratanja
Jättefin. Andas frihetslängtan.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee