Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen bredvid mig

Där sitter föräldrarna överlyckliga
Och jag förstår så väl varför
Flickan är lekfull och underbar
Ni tar hand om henne så fint
Besök kommer och léenden sprids
Jag önskar inte att jag visste mer
För det här va allt jag behövde
Ni gjorde min dag

Han fick allt förvånad gråt i halsen
och blev lite tårögd när han fick läsa
Ger mig en blick som starkt säger
Ja du har rätt
Hela sällskapet säger hej då till mig
När dem är på väg här ifrån
Jag lever gott i fina stunder
Fina stunder som dessa




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-28 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee