Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång nästa halvår

Han tror jag glor ut över staden
Men han som känner mig bäst
Vet inte vad jag egentligen tänker
Jag ser på när bakluckorna
står öppna o väntande
Jag ser kistorna bäras ut av männen
Tänker på livet och tiden och döden
Jag ser på honom och ler
För vad annars kan jag göra
Jag ser när han ler tillbaka
Det känns bra att jag har honom
Jag önskar vi kunde träffas oftare

Vi ses någon gång nästa halvår
Är den vanligaste meningen
Innan han som känner mig bäst
Kliver på vagn tjugofyra
Och åker här ifrån
Ännu en gång




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-30 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee