Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsligt

När jag har tårar i ögonen
Samtidigt som jag skriver
Vet jag att det är känsligt

När jag är klar här
Med det som är viktigt för dom
Kommer jag nog lämna staden

Kanske flyttar jag
till rätt sida Sverige
Eller skaffar jag mig
mitt drömjobb först

Ska jag åka ensam
Eller finns det någon
Som vill följa med mig

Frågor och svar
vi inte kan besvara idag
Men när den tiden kommer
Lämnar jag nog staden




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-03 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bexiee