Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en kopp te

Idag väntar jag tålmodigt
På att mitt vatten ska bli varmt
Plattan på spisen är het
Inom en snar framtid
kan jag sätta mig ihopkurad
Invirad med en filt
Bara en kopp te
Kan lugna mig nu
Stilla mina tankar ett tag




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-03 12:55



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
så är det !
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee