Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes sätt

Kunde inte blivit bättre bemött
När hon stod ensam och väntade
Första gången vi sågs
Var timmar innan denna stund
Så underbart vackert sätt
Hennes närhet va trygg
Och lättare än jag tänkt mig
Finaste sättet att vara




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 13:15



Bookmark and Share


    Omedvetandet
Bästa och mitt hjärta dör
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee