Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte va hemma

Jag ville så gärna berätta
Allt som hänt mig nyligen
Svårt när jag inte kunde nå dig
För du va för långt borta
Nu när du äntligen vet
Känns det som
Om någon förstår
Här mår jag bra
Nu vet du det också
Jag har saknat dig
Välkommen hem




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-06 19:42



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det finns en oro uppblandat med värme i din text, vilket jag gillar.
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee