Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går dit ändå

Låt oss vandra
Till återvändsgränden
Som är en ny början
Bort mot ängarna
Där det inte blomstrar
Och där folk inte går




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 154 gånger
Publicerad 2014-11-08 12:24



Bookmark and Share


    Omedvetandet
Eller in på mörka gator
Sena kvällar
Som för oss till värme och skratt
Med minuter som är värda mer än dagar
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee