Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationskälla

Får inspiration ifrån friheten
Ifrån suset i vindens viskningar
Havets salta vattenstänk
Ifrån gruset under mina fötter
Utsikten ifrån hustaken
När jag ser löv falla
När jag ser knoppar slå ut
Dagg i morgonljusets gröna gräs
Ifrån dimman som omringar mig
Och horisonten
Den som ser bortom allt det vackra




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 16:21



Bookmark and Share


    Gratanja
Så fin text!
2014-11-14

  Den gröna tomaten
Fin!
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee