Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag backar bara när jag tar sats

Vill du göra något
För dig
För henne
För honom
För andra
För oss

Gör det då
Stå inte bara där
Använd energin i kroppen
Och den jag ger dig nu

Balla inte ur
Backa inte undan
Om det inte är
För att du tar sats




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-14 19:43



Bookmark and Share


  Den gröna tomaten
Bra tänkt!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee