Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettiofyra år

Jag vill gratulera er
Mamma och pappa
För att ni har årsdag
Jag vill förklara igen
Hur mycket vi älskar er
Min tvillingbror och jag
Ord räcker dock inte till
Kärleken är så stor
Tack för att ni håller ihop
För att vi blev era barn
Att vara tillsammans
I trettiofyra år
Är ju mer än galet
Ni är knäppa mina fina
Kära föräldrar
Men vi älskar er
Tvillingbror och jag




Fri vers (Fri form) av Bexiee
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-15 12:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En fin hyllningsdikt...
2014-11-16

  Den gröna tomaten
Vad fin!
2014-11-15

    Gratanja
Så fin!
2014-11-15

    Gratanja
Så fin!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Bexiee